Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Матеус задраска любовника Валери

отпечатай новината

26.01.2011 11:00 | Видян 5765 пъти

Матеус задраска любовника Валери

Селекционерът на националния отбор на България Лотар Матеус обяви разширен състав за приятелския мач с Естония, който ще се изиграе на 9 февруари от 21 часа в Анталия.
Очаквано извън сметките на именития ариец е Валери Божинов. Нападателят на Парма играе все по-рядко с екипа на дуковете, а бъдещето му е неясно.

19' вече прогнозира, че Матеус ще се откаже от Божинов не заради слабите му изяви, а заради  липсата на други изяви, освен тези на любовния небосклон. Припомняме, че Валери драматично заряза майката на сина си – певицата Алисия, заради бурната си връзка с Николета Лозанова, пише вестник 19'. 

Сред избраниците на Матеус за контролата с Естония не фигурира и Мартин Петров, който е наказан за следващата евроквалификация на България - на 26 март срещу Швейцария в София. Той най-вероятно получава почивка от селекционера, за да може да се съсредоточи изцяло в клубния си тим Болтън, който има натоварена програма в Англия. Онази вечер Марто беше титуляр при загубата с 0:4 от Челси, като престоя на терена до 63-ата минута.

Прави впечатление отсъствието на защитника на Васлуй Живко Миланов. Зетят на Борислав Михайлов не е сред повиканите от Матеус, няма го и съотборникът му в румънския тим Станислав Генчев.
Селекционерът си запазва правото да направи промени сред повиканите футболисти при контузии на някой от тях в следващите дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !