Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Мистерията Джуна

отпечатай новината

19.04.2008 09:00 | Видян 28297 пъти | Гласували 8

Мистерията Джуна

От 2001 година тя не излиза от дома си! Както често става в живота на ясновидците, те не могат да отгатнат само най-важните събития в живота си и сами да се опазят от тях. В случая става дума за смъртта на най-любимия човек – сина!
Джуна е най-известната руска лечителка и гадателка на последните 50 години. Грузинката, чието истинско име отдавна всички са забравили, от съвсем млада е наясно със способностите си. Нейни връстници от махалата даже й лепват заради тези особености прякора Вещицата. Момичето с гарвановочерни дълги коси обаче става келнерка, а после барманка. Когато напуска работата в общественото хранене и се преквалифицира в медицинска сестра, се убеждава, че дарбата й е дадена, за да помага на другите. Постепенно започва да лекува не само с медикаменти, но и като обикаля с ръце на малко разстояние от главите и телата на пациентите. Талантът й да прави точни диагнози, без да е погледнала дори гърлото на болния, както и няколкото случая на хора, които преодоляват проблемите си, след като са се подложили на нейната странна терапия, я прочува първо в болницата, после в цяло Тбилиси. Не след дълго мълвата стига и до Москва. Съпругата на шефа на Плановия комитет на СССР нарежда на мъжа си чудодейката да бъде привлечена в Москва. Най-важният министър в съветския кабинет прехвърля задачата на КГБ и една нощ спецполицаите атакуват дома на лечителката. Те прибират нея и невръстното й дете, а съпруга заставят да се раздели завинаги с нея.
Още щом пристига в Москва, тя се заема с най-тежкия, но и най-важния пациент – генералният секретар на ЦК на КПСС Леонид Брежнев. Тя успява да го спаси буквално от положение на болен на смъртно легло, разказват по коридорите на властта. Пациенти на Асирийската царица, както сама се нарича Джуна, стават повечето соцбосове и техните съпруги, както и доста известни личности. Не само руският актьор и певец Висоцки, но дори и Фелини идва на консултации при грузинката. Държавата инвестира в нея.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !