Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Миски и известни музиканти се забавляваха на премиерата на Boutique Lounge Bar

отпечатай новината

19.01.2011 18:00 | Видян 4738 пъти

Миски и известни музиканти се забавляваха на премиерата на Boutique Lounge Bar

Мис България 2007 Юлия Юревич и Мис България 2010 Ромина Андонова, eкс брадърката Зара, футболната съпруга и собственичка на моден бутик Весела Тотева, моделката, която отскоро лансира и своя линия Петя Велкова се забавляваха страхотно на официалната премиера на софийския Boutique Lounge Bar.

Собственичката на заведението Теодора Колчева посрещна известните гости в шармантен тоалет. В компанията на уникалното шампанско La Montina възхищението си от фешън обстановката в култовото заведение на Витошка изразиха певицата и актриса Деси Тенекеджиева, певицата Кристина Димитрова, рапърът Колумбиеца и дизайнерката Аля Милушева със съпруга си. Барабанистът и музикален изпълнител Калин Вельов дойде в компанията на лицето на новия си проект с групата SoulGroovе - певицата Сани Алекса, която до скоро се изявяваше на  сцените на Европа и е ново лице на БГ сцената. Освен вокал, атрактивната дама свири и на перкусии и барабани.

Теодора Колчева е позната на българската публика като един от най-успешните БГ модели и организатори на конкурси за красота. Съвсем логично тя предприема следваща стъпка в своето развитие с уникалната концепция за Boutique Launge Bar – фешън идилия в центъра на София, където си подават ръка парти лайфстайла и модата, класиката и екстравагантността. В годината, в която се ражда синът и Михаил, се ражда и артистичната и идея за Boutique Launge Bar.

Според Теодора Колчева, всеки трябва да се стреми към успеха, да не спира да твори в професионален и личен план и да не прави компромиси с качеството на живота, който избира. Именно за ценителите на този подход тя създава луксозното, но и достъпно място за отмора и класни преживявания Boutique Launge Bar, чиито посетители могат да съчетаят удоволствието от най-горещите партита с насладата от бутиковото обгрижване на всяко индивидуално желание.

Снимкa:Георги Божиков - Hammer Studio

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !