ЧЕТИРИ ЛАПИ представя изложбата...

Фотоизложбата продължава до края на седмицата в Spinelli...

Сериални бг звезди обиколиха Германия...

“Арт Театър” Берлин започна мащабна културна...

Матеус мина и Преслава

отпечатай новината

18.01.2011 15:20 | Видян 11375 пъти

Матеус мина и Преслава

След като и четвъртият брак на треньора на националния отбор по футбол Лотар Матеус пропадна все по-усилено се заговори, че причината е нова жена в живота му. Малко, след като акостира у нас, легендарния германец се огледа в местните мъжемелачки и бързо-бързо би шута на украинката Лиляна. И причината, естествено, е новата жена в живота му.

Последните следи водят до леглото на най-гласовитата чалга певица – Преслава. Лотар бил запленен от неподправения чар и сексапила на Преси, докато присъствал на нейно участие в столично заведение. Там станала и заварката. Дивата, която винаги успява да се измъкне от въпроси, свързани с личния й живот, продължава да си мълчи дали наистина селекционерът е новият мъж до нея. Слуховете я свързват още с футболната легенда Христо Стоичков и човекът, който работи усилено с цялата попфолк гилдия, за да си направи и отгледа още един футболен отбор - Коко Динев.

Преслава не е и единствената претендентка за титлата Съпруга № 5 на Хер Лотар. Не мина и месец от стъпването му на наша територия и името му беше намесено в грандиозния скандал около Алисия, Валери Божинов и Николета. Според слуховете той набързо се ориентирал в заплетената история и като истински тевтонски рицар се заел да утешава изоставената певачка. По нареждане на Алисия Лотар пренебрегвал на два пъти Валери, като отказвал да го извика в националния.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !