Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

ЛУНА: ПО-ДОБРА СЪМ ОТ ПРЕСЛАВА

отпечатай новината

12.01.2011 16:59 | Видян 13843 пъти

ЛУНА: ПО-ДОБРА СЪМ ОТ ПРЕСЛАВА

През седмицата двете фолк диви Кали и Луна си размениха остри реплики, свързани с българския шоубизнес в Станция Нова. Кали подложи на съмнения успехите на Луна. Схватката между фолкаджийките бе провокирана от изказването на русокоската, че музикалните продуценти в България ограбват изпълнителите. Кали намекна, че колежката й не е запозната със ситуацията в момента и не е действаща певица, за да се изказва така. Луна прие нещата твърде лично и каза, че не само е действаща, а и е запозната в дълбочина. Тя припомни времето, когато песните й са били харесвани повече от тези на Преслава днес, и допълни, че тогава е била на върха.

Луна, къде изчезнахте?
- Не съм изчезнала никъде. Мисля, че хората в България се страхуват да кажат истината, а когато го направят си навличат само неприятности. Затова реших да не се появявам в медийното пространство. Не съм спирала да работя. Записвам нови песни за деветия си авторски албум.

Вие сте една от първите изпълнителки в поп фолка. Как мислите, че се разви той?
- Нещата са покъртителни, за огромно съжаление. За мен музикален бизнес в България няма.  В момента имам прекрасен живот, чувствам се много добре и не искам да бъда въвлечена в опорочени неща.

През годините винаги казвахте това, което мислите, а днес вече не искате да говорите?
- Аз бях проводник на много нови идеи в музикалния бизнес през годините. За съжаление много от колегите ми плагиатстваха от мен. Те се налагаха, а аз бях отричана. Истината я знам, защото съм една от първите певици. Много неща знам, но не си струва да се коментират. Не искам да бъда въвлечена в скандали и думите ми да бъдат преиначавани. Когато човек е взел с пълни шепи от славата, както се случи с мен, ми е абсолютно безразлично какво се случва в момента, защото то не е истинско. Когато принуждават изпълнителите да си плащат, вече не говорим за бизнес.

Вие бяхте певица на Пайнер, защо се разделихте с тях?
- Осмият ми албум Завинаги до теб, който беше изцяло с поп парчета, един от малкото стойностни албуми в България, беше съсипан от фирма Пайнер, те ме излъгаха. Аз затова не искам да говоря, защото никой не казва истината. Затова, че продуцентите „посягат" на певците от висока класа и ги определят като изпълнителки за ценители. Много безумни неща ми се случиха. Измамници и мошеници няма да коментирам.

Продължавате да имате фенове, които се интересуват от Вас?
- Публиката винаги ме е харесвала, защото съм искрена с феновете си. Медийните ми изяви не ми носят нищо, няма го удовлетворението, което съм получавала през годините, давайки интервюта. Предубедена съм към всяко едно интервю, всичко се преиначава, всичко е нагласено, непрекъснато се плаща за всичко. Какво е това? Не съм го видяла никъде по света. Интересуват се от личния ми живот, разбирайки, че моят приятел е американец и че повече съм извън България.  Връщам се от една огромна държава, където шоу бизнесът е на изключително високо ниво. Притежавам достатъчно инетелект, за да кажа нещата още в зародиш, но кой ще ме разбере, когато кажа истината. Всички говорят за проблеми, но никой не говори как могат да се променят нещата. Вие журналистите трябва да промените нещо, вие сте хората, вие сте силата. Никога не ми се е случвало да си плащам, за да пише някой за мен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !