Панайот Панайотов в образа на Ал Бано...

Любимото шоу за имитации „Като две капки...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

CLUB PLAYHOUSE отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти

отпечатай новината

13.01.2011 10:40 | Видян 18938 пъти

CLUB PLAYHOUSE отвори врати за стотици светски личности, гости и журналисти

Club Playhouse е най-новият, ултрамодерен и луксозен нощен клуб в София, който успешно може да се конкурира с тези в европейските страни по стил и блясък. Супер авангардният клуб, за който се зашумя още през декември, е провокация към всички, които от години очакват нещо ново и различно в нощния живот на столицата. На 11 януари 2011, Club Playhouse отвори врати с грандиозно парти, с  нашествие от звезди и светски журналисти, и успя да надмине и най-смелите очаквания на стотиците гости за атрактивност и лукс. Най-новото и горещо място за нощни забавления, разположено в сърцето на Студентски град, спря дъха на посетителите със своя сензационен и внушителен интериор в цвят на изумруд, дело на топ-дизайнера Юлиян Тахов.

По червената пътека преминаха в пълния си блясък видни личности от родния хай-лайф и музикалната сцена. Точно в 22:40ч. бе дадено началото на официалната програма, с уникалното изпълнение на танцьорите от “Pambos Dance Center”, начело със звездното семейство Памбос и Мария Агапиу. Топ-танцьорите отприщиха страстите сред гостите с горещи и неустоими латино ритми, а в по-късните часове направо взривиха атмосферата с уникалната си латино импровизация върху мегахита “Палатка”. Бляскавата вечер бе дирижирана от начало до край от най-актуалният телевизионен образ - Супер Бианка и властелина на перото - сценаристът Теньо Гогов. Уникалният тандем, който се събра за първи път в съвместен проект по инициативата на екипа на Club Playhouse, приветства с добре дошли гостите на заведението и представи официално най-новото модно място в София. Часове наред атрактивните водещи не спряха със закачките помежду си и провокациите към присъстващите гости. На няколко пъти Супер Бианка влезна в образите на най-популярните родни фолк-звезди, и заедно със своя сценичен партньор Теньо Гогов, представиха ексклузивно съвместния им хумористичен вокален дует с култовото име “Тен-Би”. Кулминацията на вечерта бе примата на поп-фолка Галена, която взриви нощта на официалното откриването с най-горещите си хитове и мощна доза сексапил.

Освен Галена, част от бъдещите звездни гости в Club Playhouse също грабнаха микрофона, за да отправят своите поздрави към собственика на клуба и да му пожелаят успех в новото начинание. Сред изпълнителите на вечерта бяха огнената Бони, жената-глас Софи Маринова и Устата, които  вдигнаха на крака гостите с емблематичното си дуетно парче “Бурята в сърцето ми”. След полунощ в купона се включиха изпълнителят на Съни Мюзик – Виктор, както и ретро-фолк легендата Радо Шишарката с култовия хит от зората на фолка “Тигре тигре”.

Куп светски лица и музикални изпълнители препълниха новият, бляскав Club Playhouse в Студенстки град. Сред тях се открояваха Камелия, Ивена, Бони, Устата, Софи Маринова, Виктор, Антонина, Славена, Румина, Ангел, хитмейкърът Цецо Спасов, рапърът Кристо, Red One, актьорът и водещ на City TV – Наско Михайлов, плеймейтките Дорис Дилова и Гери Аролска, Гея Антонова, Руслана Попова, екс половинката на Азис – Коце, собственикът на веригата бижутерийни магазини “SSG” – Момчил Михайлов, Христо Сираков, автомобилният състезател Жоро Танев и др.

Като истински и съвършен дом на забавленията, Club Playhouse ще осигурява кралско гостоприемство и уникални преживявания всяка вечер от понеделник до неделя, за повече от 800 гости, а посетителите ще имат възможност да притежават специални членски карти. Освен гостуващите звезди всеки четвъртък, в останалите дни от седмицата клубната програма ще включва тематични парти-вечери и сензационни промоции. Клубът ще бъде отлично място за концерти на най-актуалните изпълнители, специални промоции, частни партита, конкурси и забавления от най-висока класа.

Празничният месец януари в Club Playhouse ще предложи тройна доза парти настроение с гостуването на три музикални величия всяка седмица. След нощта на откриването, купонът ще продължи с Преслава (12.01), Камелия (13.01), Тони Стораро (18.01), ДесиСлава (19.01), Милко Калайджиев & Мира (20.01), Борис Дали (25.01), Андреа (26.01) и Илиян (27.01).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !