От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Мария иска второ дете, липсва й баща й

отпечатай новината

12.01.2011 13:30 | Видян 15723 пъти

Мария иска второ дете, липсва й баща й

На 11 януари на гости на Иван & Андрей бе фолкпевицата Мария. За първи път след скандала, в единственото си телевизионно интервю, тя разказа за ареста на нейния бодигард в Благоевград, заради който й се наложи да дава показания в съда и да стане главен герой на пресата през миналата седмица.
На 28 декември в Благоевград Мария и телохранителят й паркирали неправилно. Певицата обясни, че дори не били паркирали, а спрели на забранено място.

Човекът, заради който Мария трябвало да дава показания в съда всъщност не бил просто неин бодигард или шофьор. За него атрактивното миньонче казва: „Любо е човек, на когото можех да разчитам за всичко и бях много сигурна, когато е около мен!”. Мария говори в минало време, защото към този момент с Любо се разделили.

Фолк дивата се закле, че не е чула обидни реплики от страна на Любо към полицаите. Тя определя като огромна тяхна грешка, че не си дали документите, което са длъжни да направят. Наказанието за това били 3 дни арест за довереника на Мария, както и го осъдили за дребно хулиганство.
Певицата призна, че я е страх да се разхожда и 300м. без кола, защото има много хора, които я обичат, но и такива, които искат да я опипат.

Мария сподели, че е много огорчена от медиите за обидните статии, които веднага изписаха по неин адрес. „Известните личности се ползват за назидание!” – жалва се изпълнителката. „Аз станах известна с хубавите си песни и онази реклама, но не харесвам този прякор!” – коментира певицата прякора си „Отварачката”, както често обичат да я наричат медиите.

За да оправят настроението на изпълнителката, Иван & Андрей й пуснаха видео от нейно участие в „Като лъвовете” от 1993 година, където тя е още малка, но изпълнява чудесно песента на Лили Иванова „Детелини”. Този материал успя да просълзи певицата, защото видяла колко много прилича на нея дъщеричката й Марая.
Мария е дете на разведени родители. За баща си тя сподели, че много рядко се чуват, защото той живее в Америка. „Ние сме се разделили преди много, много години, но много го обичам и много ми липсва!” – добави още тя.

Певицата призна, че малко по-натам иска и второ дете.
За да изненадат гостенката си Иван & Андрей бяха повикали направо от Пловдив най-добрата приятелка на Мария – Кристина Радулова. Двете приятелки разказаха за своите забавни преживявания заедно като това да прескачат локва в хотелска стая или пък при посрещането на 2006 година Кристина направила първата еротична фотосесия на Мария.

Певицата издаде името на предстоящия й дует с Цветелина Янева, която определя като „любимата си колежка”. Съвсем скоро ще излезе и клипът към дуетното парче „К’во праим са?”.
На 13 януари е рожденият ден на Мария. Тя смята да отпразнува събитието в тесен семеен кръг като генерална репетиция за юбилея й догодина.

За финал Мария изпълни парчето си „Ти позна ли ме?”.

 

Видео може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !