Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралица

отпечатай новината

11.01.2011 12:20 | Видян 13667 пъти

Венета Харизанова се омъжи за Емил като френска кралица

Венета Харизанова каза “да” на любимия си Емил сред разкоша на френските крале. Залата на хотел “Кемпински” бе декорирана от сватбена агенция “Диаманти”, така че гостите да се чувстват като във Версай. Злато и лилаво бяха основните цветове. Кралското цвете – орхидеята придаваше аристократичен аромат на цялото събитие. Хортензии, рози и лилиуми пък придаваха на масата, обляна в кристали, завършен вид. 

Екипът на “Диаманти” бе изработил специална сатенена шатра, също в хотела, където влюбените се разписаха пред длъжностното лице. Техни свидетели бяха кумовете им – Петя и Ростислав Шишкови.

Повече от месец модна къща “Принцес” изработва невероятната рокля за булката. Венета отишла при дизайнерките Соня и Силвана с готов модел, за който мечтае от 12 годишна. Така заедно сътворили ултра екстравагантната рокля от тюл и дантела, декорирана с перли.

Емил пък изказал специални благодарности на целия екип на хотела за невероятния кетъринг, който младоженците сами взели решение да е на шведска маса за удобство на гостите.

Фолк-певицата Кали забавляваше 140-сетте гости с изпълнения на фолклор, поп-фолк, естрада и рок. Именно на рокаджийските песни най-много дивя Венета, която е луда фенка на този тип музика. Компания на дансинга й правеха Наско Сираков и Илияна Раева, които също си падат по рока.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !