Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

КАРЛОС СЕ ЗАВЪРНА ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ

отпечатай новината

24.12.2010 14:00 | Видян 2406 пъти

КАРЛОС СЕ ЗАВЪРНА ОТ НОВА ЗЕЛАНДИЯ

Младият артист Карлос се завърна в България след двумесечна почивка в Нова Зеландия. Той заминава по покана на свои приятели, които живеят там от години.

„Имах нужда да избягам малко настрани от всичко, но ако трябва да бъда честен не съм спрял да мисля за България и всичко тук. Там беше страхотно, природата е уникална, чиста, хората спазват законите, стандарта им е съвсем различен. От малък това ми беше мечтана дестинация. Успях да разгледам почти цялата държава. Научих много неща за бита и нрава на хората, за миналото им. Видях диви тюлени, папагали и други птици, които нямаме в България. Видях и птицата Киви, която съществува само и единствено в Нова Зеландия.

Успях да видя и някои от местата, на които е сниман „Властелинът на пръстените”. Изобщо видях доста красоти, но ми липсваше циганията и анархията тук. И с нови сили и хъс, смятам да довърша започнатите проекти и да представя някои интересни и различни неща на хората, както и да започна да работя по първия ми самостоятелен албум”, споделя Карлос.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !