Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Нели Рангелова – звезден репортер на „Календар”

отпечатай новината

21.12.2010 16:00 | Видян 11503 пъти

Нели Рангелова – звезден репортер на „Календар”

След като пое предизвикателството на „Байландо – сцена на мечтите”, Нели Рангелова се впуска в ново преживяване, отново по Нова ТВ. До края на седмица зрителите ще я гледат като звезден репортер в „Календар”.

Тази вечер Нели ще нищи една много позната и болна на хората тема. Според изследване хъркането „краде” 730 часа сън годишно, т.е. 4 години за хората, които имат хъркащ партньор. Освен това, изследвания доказват, че то е вредно за този, който го прави. Звездният репортер ще се опита да разбере дали е вярно твърдението, че хъркането увреждало мозъка и забавяло реакциите...

Поледицата напълни травматологиите... Как да се предпазим от падане и какво да правим, ако се случи. Във сряда Нели Рангелова ще разговаря с пациенти и ортопед по темата.

За нова програма на Министерството на труда и социалната политика ще стане въпрос в четвъртък. Дали държавата ще финансира предприятия, които искат да направят детска градина в офиса...

Петъчно Нели ще е настроена на Коледна вълна. Празникът идва, а с него пиратките и фойерверките... Какви са тенденциите тази година? И защо пиротехника трябва да се купува само от лицензирани магазини, за да се избегнат инциденти.

Първата българска звезда, приела предизвикателството да се включи в новия формат и да разработи три различни репортажа, е Миро. След него се изявиха Татяна Дончева, Надежда Михайлова, актьори от сериала "Забранена любов", Калин Вельов, Нина Николина, Юлия Юревич, Алисия, Жасмина от "Сделка или не"... Николай Василев е първият действащ министър, който стана звезден репортер от 20 до 24 април 2009 г.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !