Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Влади Въргала: Максим Стависки трябваше да влезе в затвора

отпечатай новината

20.12.2010 18:00 | Видян 5602 пъти

Влади Въргала: Максим Стависки трябваше да влезе в затвора

В един изключително откровен разговор в последното издание на „Свободна зона” Влади Карамфилов - Въргала разкри подробности около филма, който направи „Шменти капели”, както и  сподели детайли от личния си живот по пътя към професионалния успех.

За зрителите на ТВ+ Въргала каза, че филмът „Шменти капели” не бил предназначен за всеки, в него нямало положителни герои, а сюжетът бил вдъхновен от множеството сюжети, които давало ежедневието ни. Оказва се, че за този филм Влади Въргала рискува много, като стига до там, че залага цялото си жилище! Всичко това, в студиото на „Свободна зона” той обясни, че прави заради това, че вярва в Господ и в себе си.

„Продължавам да снимам, докато имам пари. Това лято не виждах изход, защото нямах пари да продължа,  а имах и много пари да връщам на банките. На никого не пожелавам този кошмар, който преживявам, но поне успях да намеря съфинансиране”, разказа с подробности Влади. Той каза, че не трябва непрекъснато да чакаме да ни оправи държавата, а да разчитаме на собствените си знания и умения.

“Не ми се занимава с шоу. Прави ми се нещо, което има смисъл. Не може да си разправяме смешки, при все тежкия живот, който живеем”, каза по повод участието си в различни шоу програми Карамфилов. „Изкуството и хората на изкуството са две различни неща. Аз не обичам хората на изкуството в по-голямата им част. Едиствено Стефан Данаилов ме подкрепи за участието ми в „Ку-ку”, въпреки че не ме искаше в класа си. Аз го обожавам. Най-малкото той не съжалява, че съм бил негов студент”, спомни си Влади. 

В ефира на „Свободна зона” по ТВ+ Влади Карамфилов – Въргала за първи път изрази позицията, че световният шампион Максим Стависки е трябвало да влезе в затвора заради това, че причини смъртта на Петър Димитров от Сливен и преобърна живота на Мануела Горсова, която все още се възтановява след тежката катастрофа.  Причината за гнева на Въргала предизвикала новината, че  адвокатите на Стависки поискали да бъде направена психологическа експертиза на Мануела. „Момичето е жив труп!

Жалко, че дришльото не влезе в затвора”, заяви фронтално в една от камерите в студиото на „Свободна зона” по ТВ+ Влади. 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !