Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Преслава мъртво пияна

отпечатай новината

19.12.2010 09:00 | Видян 22100 пъти

Преслава мъртво пияна

Звездата прекарала денонощие в токсикология в Пловдив

Утехата, която Преслава намира във ВОДКАТА, й донесе сериозни проблеми. Преди месец фолк гърло №1 у нас била приета по спешност в окръжна болница в Пловдив, а човек на Супер 19' бил свидетел на грозната гледка. Той разказа как любимката на хиляди българи била

докарана в безпомощно състояние в 7 сутринта

Лекарите веднага настанили 26-годишната едрогърда добричлийка в токсикология, където й направили пълни промивки. На следващия ден звездата, чието истинско име е Петя Колева, побързала да се оправдае, че състоянието й се влошило, след като пила фалшив алкохол. Медиците обаче са категорични, че не става въпрос за менте пиячка, а за сериозно количество погълнато уиски.
„Беше тотално неадекватна, бяла като платно. Даже се говореше, че може да е вземала и по-силни опиати“, коментира нашият човек в болницата.
Това не е първия пътт, в който Преслава се събужда в токсикология. Преди няколко месеца

певицата изпаднала в абсолютно същата ситуация

Тогава обаче тя категорично отказала да бъде хоспитализирана и дори помолила на регистратурата името й да бъде изтрито.
Много по-сериозен обаче бил пиянският й гаф по време на наградите на телевизия Планета през 2009 година. Колежки на фолкдивата я одумват, че

се явила кьор кютук на церемонията

Когато излязла да получи въпросната статуетката, примата се подпирала на раменете на Борис Дали и Илиян и едва-едва ходела. Вместо да се радва на звездното отличие за Певица на годината, Пресли произнесла кратко прочувствено слово, с което обявила, че споделя наградата с Галена, която дори не била номинирана. Запознати твърдят, че с този акт Преслава се е опълчила открито срещу шефовете си от Пайнер и номинираната след нея Джена, която нашата героиня обвинява, че я копира.

 

Правила стриптийз на Борис Дали

Оказа се, че когато е на черешата, Преслава става доста разюздена. Примата изумила гостите на Син сити в Сандански, като се появила с няколко здрави момъка на фирмено парти. Видимо яко почерпена пищната добричлийка танцувала като пощуряла на сцената, на масите, на седалките…
Когато в заведението се появил колегата й Борис Дали обаче, Преслава пощуряла. Без свян тя сластно отърквала пищния си бюст около певеца. После разюзданата фолкприма се заопипвала с друга пищна мацка на сцената, а малко по-късно си сложила шише, като първо го навряла между гърдите си, а след това го пъхнала в дюкяна и взела да пръска с него мъжката компания.
Потресът станал пълен, когато младеж пъхнал цигара в бюста й, а друг я извадил оттам с език.


На едни гърди от край на кариерата

Преслава обмисля да прекрати кариерата си. Според информация на Супер 19' едрогърдата брюнетка от Добрич се чувства пренаситена и отегчена от шоубизнеса.
Затова тя не вади нови парчета, занемарила е медийните си изяви. На светските партита – я отиде я не. Участията й по кръчми и барове за миналия месец са паднали до минимум, имала е 5 ангажимента.
Преслава вече мина на заден план. Вероятно това се дължи на факта, че колежките й Галена, Андреа и Цветелина Янева непрекъснато правят нови песни и клипове и по този начин отнемат от славата й“, тюхкат се феновете на звездата.


Пак намалява бюста си

Докато едни добавят, други пък намаляват бюста си. Почитатели и приятели на Преслава забелязали в нея драстична промяна. Видимо е отслабнала, което довело до решение за промяна във външния й вид. Големият естествен бюст на певицата, който тя намали преди време, щял да претърпи още корекции за смаляване, точно поради факта, че не стои добре на слабото й тяло. В началото на кариерата си Преслава се хвалеше с гръдна обиколка над 100 см. След операцията, прелестите на певицата продължаваха да се набиват на очи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !