бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Борис Дали купонясва с две любими жени

отпечатай новината

03.12.2010 10:00 | Видян 8338 пъти

Борис Дали купонясва с две любими жени

Още първия ден от най-купонджийския месец в годината-декември, отприщи парти страсти и любовно настроение! Причината бе само една – най-ухажваният мъж в поп-фолка Борис Дали, отново изгря в центъра на купона в The Cotton Club!

Мястото, където нощния живот винаги кипи, а страстите са нажежени до червено, посрещна миналата вечер неустоимия чаровник - специалист по разпалването на скрити желания в дамите. Изпълнителят откри вечерта с мега-хита на годината “Палатка”, която по-късно прозвуча отново за неговата любима Лили, която бе сред гостите на заведението. Компания на сексапилната брюнетка правеше фолк-дивата Гергана, която макар да не се включи в купона на сцената, припяваше и танцуваше на всяка песен от VIP-сепарето.

Борето, който признава, че обича да флиртува при всяка отдала му се възможност, отново спретна супер купон за най-палавите фенки, без да се притеснява от зоркия поглед на жена си! Зеленоокият красавец не сдържа желанието си да заформи истински спектакъл с горещите танцьорки на хитовия клуб и разгорещените фенки, които както винаги бяха само на едни гърди разстояние от звездата през цялата нощ. За всички свои фенове и любители на фолк-ритмите, Борис Дали подари една незабравима вечер с най-големите си хитове.

Специално за приятелската компания на звездата от УНСС, прозвучаха “Пиян”, “Бързо ли говоря” и “Първи в сърцето”. Вечерта премина под ритъма на още горещи хитове, сред които “Секси парче”, “Милионерче”, “Йо-Йо”, За да те забравя”, и много любовни парчета, посветени най-вече на нежните създания в The Cotton Club.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !