Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ИВАНА ГОСТУВА В ДОМА НА ГЕРОИНЯ В „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ”

отпечатай новината

02.12.2010 15:20 | Видян 10258 пъти

ИВАНА ГОСТУВА В ДОМА НА ГЕРОИНЯ В „МОРЕ ОТ ЛЮБОВ”

В таз седмичното издание на „Море от любов” една от най-популярните и обичани фолк звезди на България Ивана ще иде на гости на една своя малка, но ревностна почитателка. 10-годишната Василка страда от детска церебрална парализа и въпреки трудното ежедневие и факта, че е заключена между четири стени не спира да мечтае. И точно заради това, Наталия Симеонова и екипът на романтичното шоу решиха да сбъднат цели две нейни мечти на куп – да е героиня в предаването и да види Ивана на живо.

В броя ще се запознаем и с две жени, които гостуват в студиото, за да разкажат потресаващата история на своята приятелка - Мария. За кратък интервал от време тя преживява две непосилни разтърсващи лични драми. Първо 14 годишния й син, а след това и съпругът й се разболяват от рак. Те се обърнаха към „Море от любов” с отчайващ зов за помощ.

За финал ще се срещнем с Иван и Ралица от Пловдив. Двамата са заедно от ноември 2009г. Приказката им продължава 10 месеца до момента, в който Иван се поддава на изкушението и изневерява на Ралица. Еднократно, но достатъчно, за да разруши тяхната крехка 10 месечна идилия. Седмица по-късно, непримирим от загубата на любимото момиче, Иван потърси „Море от любов”

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !