Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Мая Илиева отново с Шванца

отпечатай новината

20.11.2010 09:00 | Видян 7840 пъти

Мая Илиева отново с Шванца

Вдовицата на убития бос Георги Илиев Мая Илиева е отново със своят любим Николай Иванов-Шванца. Човек на СЛАВА стана свидетел  на задушевна вечеря между двамата в столичния ресторант При Яфата. През уикенда те пристигнаха в централното столично заведение в компанията на своята приятелка Теодора Русинова, която е бивш представител за България на престижната модна агенция Елит Моделс. ВИП-гостите веднага бяха настанени на централно сепаре, а през цялата вечер цигански оркестър не се отдели от тяхната маса. 

В последно време се коментираше, че взаимоотношенията между вдовицата и Иванов били станали изключително сложни. Клюкари разнасят мълвата, че фаталната красавица била бясна заради факта, че Шванца непрестанно и от всеки удобен му човек вземал пари, опирайки се на нейното име и на връзката помежду им. Именно заради това отношенията им били охладнели.
Явно това твърдение не отговаря на истината, тъй като варненецът не се отделяше и за миг  от фаталната красавица. След вечеря компанията се качи в два джипа, които отпрашиха в неизвестна посока. Преди две седмици единствено СЛАВА засече Мая Илиева да се забавлява заедно с вдовицата на Фатик-Адриана Тюркмен на откриването на столичен пиано бар.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !