Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Венета сменя Азис от есента

отпечатай новината

12.04.2008 09:04 | Видян 43216 пъти | Гласували 6

Венета сменя Азис от есента

Между Венета Райкова и Азис отново започна война. Този път обаче не е за нещо несериозно като например дума накриво във ВИП Брадър. Става въпрос кой да води шоуто по ТВ2.
Преди дни Азис и Катето Евро пуснаха патка на име Венета в студиото си. За никого не остана съмнение кого имат предвид като мишена на селскостопанската шега.
Малцина от зрителите обаче разбраха причината за заяждането. Сега СЛАВА я разкрива: присъствието на боса на ТВ2 Красимир Гергов на партито на Горещо.
Той нито е любител на хайлайфни купони, нито пък има навика да ходи по тържествата на други медии. Присъствието му на купона на Венета в Блек Лейбъл няма как да мине за случайно.
Страхът на Азис и Катето изглежда се корени във факта, че лично рекламният магнат им плащал заплатите, които били на отделен бюджет от общия на продуцента Нико Тупарев.
Има за какво да треперят, ако се окаже верен плъзналият в тв средите слух, че Гергов най-меко казано никак не бил доволен от рейтинга на Шоуто на Азис – за март 0.4 % според данни на едната от пийпълметричните агенции. Рейтингът на Горещо е около 20 пъти по-висок според точките на същата агенция.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !