Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора пресмята "бройките"

отпечатай новината

09.11.2010 09:00 | Видян 5184 пъти

Теодора пресмята

В деня на излизането на новия албум на Теодора „Моят номер” атрактивната певица зарадва почитателите си и с промоция на най-горещото парче от него - „Бройките”. Това е една от трите авторски композиции, включени в проекта на примата на Diapason Records.

Синеоката певица никога не пропуска да зарадва феновете си с някой огнен кючек, наред с другите песни. „Ясно е, че публиката харесва такива ритми. Това може да бъде видяно всяка вечер по заведенията. Това си има своето логично обяснение – животът на хората е достатъчно напрегнат и когато излязат да се забавляват, искат да чуят нещо, което да ги накара да се отпуснат напълно, да танцуват и да забравят проблемите си. Ето защо винаги включвам и такива песни в албумите си.” обясни гласовитата фолкдива.

Този път Теодора избра да заложи на изцяло авторската композиция „Бройките”, дело на DJ Coco Beat.  „Определено мелодията ми допадна още щом я чух. Текстът на Росен Димитров също е много готин и закачлив. Надявам се и хората да я харесат и най-вече да се забавляват, докато я слушат.”, заяви чаровната изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !