Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Карлос Моя направи клип и коктейл във Военния клуб

отпечатай новината

08.11.2010 12:40 | Видян 5345 пъти | Гласували 2

Карлос Моя направи клип и коктейл във Военния клуб

В събота шампионът от "Ролан Гарос" 1998 г. Карлос Моя завърши наравно в демонстративен тенис мач, с участието на полуфиналистката от "Уимбълдън" Цветана Пиронкова, Димитър Кузманов, тенисист номер 1 на Европа за миналата година при 16-годишните и втората ракета на България при жените Диа Евтимова.

Двубоят се състоя от 13 часа в столичната зала "Христо Ботев", която бе пълна въпреки хубавото време навън. Моя е в България със съдействието на фирма "Камко" и по повод 80-ата годишнина на Българската федерация по тенис. Бившият номер 1 в мъжкия тенис засне и новата реклама на парфюма си в нашата страна. Първият рекламен клип на едноименния парфюм на Моя бе сниман преди пет години в Испания, но от българи.

Тогава легендарният тенисист остана изключително доволен от работата на родните специалисти. И затова отново работи със сценариста и режисьор Жоро Торнев. Испанецът избра за видеото непрофесионалната манекенка от Пловдив Ани Ангелова. Снимките се състоях във Военния клуб, където Моя даде коктейл под звуците на испанска музика, изпълнена на живо.

Гостите имаха възможност да видят заснемането на последните кадри от клипа. Сред тях се открояваха Н.Пр. Хорхе Фуентес, посланик на Испания в България, екс депутатката от Новото време Юлияна Дончева, поп звездата Васил Найденов, Цветана Пиронкова и нейният приятел Михаил Мирчев, заместник-председателят на Българската асоциация по тенис Георги Крумов и генералният секретар Георги Дончев, пластичният хирург д-р Ангел Енчев и близнакът му д-р Невен Енчев, директор на болница „Медлайн”, които са представители на фондация „Качество на живот”, спонсор на Българската асоциация по тенис и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !