Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Секс игри клатят националния

отпечатай новината

07.11.2010 09:00 | Видян 13192 пъти | Гласували 1

Секс игри клатят националния

На голямо и не чак толкова щастливо СЕМЕЙСТВО заприлича националният отбор по футбол. Играчите не могат да си подават, защото не си знаят имената – всеки вика на другия баджанак.

Оказа се, че в една и съща врата редом с тях голове вкарва и новият им треньор Лотар Матеус, ако се вярва на мълвата. Супер 19 отказва да повярва, че това е възможно, особено като се знае колко засукана е мацката на селекционера. Но да имаме предвид все пак, че тя дойде няколко седмици след него в София и не е твърде очарована като сравнява живота с този в Западна Европа.

49-годишният Казанова от Ерланген, който е щастливо женен четири пъти, но още по-щастливо разведен три пъти, защити реномето си на пруски покорител на женското тяло и у нас.

Както Супер 19' вече предвиди, хер Лотар подкара по ред на номерата целия звезден контингент, който традиционно обслужва играчите на националния. Световният шампион отпреди 20 години нямал против другите софиянки, но най-много тачел футболни съпруги. Така в сложната архитектоника на взаимовръзки в националния отбор се прибавиха още няколко триъгълника. Сега ще обърнем внимание най-вече на този, от който освен кървави сълзи потече и карамел...
Лирическият герой от творчеството и живота на фолк певицата АлисияВалери Божинов, вече е горд носител на чифт рога от баварския лес.

Карамеленото момче заслужи трофейния комплект, след като закичи половинката си с позорното петно на втора възглавница в постелята му. Ударът бе нанесен от засада в далечния ъгъл и в даденото от съдията продължение – Николета Общата премина към частното. В подножието на гърдите й, по-големи даже от тепетата в родния й Пловдив,

Валери загуби и малкото граматика, която притежаваше, за да замучи щастливо. В целия този неописуем архипелаг от чувства и потънали илюзии за безбрежен живот, Лотар Матеус се оказа най-съобразителен и поведе на всички в резултата.

Именно, за да замаже очите на общественото мнение и на не много гузната си съвест, легендарният германец върна Божинов в състава за предстоящата контрола със Сърбия. Преди това го бе изгонил или по-точно казано – беше му забравил името за повиквателна два пъти поред.

Ако изобщо може да се вярва на футболната мълва и в двата случая виновница била Алисия, която придоби позата на прелъстена и изоставена, но милите й очи не можели да оставят Лотар равнодушен.
Според наш агент с прашки от футболните среди отмъстителната Алисия била заявила на всеослушание, че когато щракне с пръсти, доскорошният й възлюбен отново може да изтръпне. „Лоти вече ме учи да шпрехам“, казала фолк фурията и добавила, че специално за нея от дълбока мюнхенска изба пристига отлежал и луксозен шнапс, който по нашите земи е известен като блага ракия.

Супер 19' се свърза с пиара на Алисия – Валентина Маринова, която отказа да коментира новината ни. От БФС също отказаха да говорят по темата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !