Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Алисия и Крум формираха нов дует

отпечатай новината

01.11.2010 16:40 | Видян 12538 пъти

Алисия и Крум формираха нов дует

Алисия и Крум оформиха импровизиран дует по време на продължаващото турне на Фен ТВ, по случай седмия рожден ден на медиата.
Двамата обраха овациите в клубовете Дай Дай в Добрич и Опиум в Русе с изпълненията на „Буба лази” и „Нищо не знаеш”, а купонджиите бяха зарадвани и с акапелно изпълнение на „Палиш, палиш”.

Истински пожар при дебюта си на клубна сцена предизвика друг дует - Дебора и Кристиана. Те се превърнаха в истинска атракция и разгорещиха до краен предел гостите в двата клуба. Кръшни танци, хитове и много сексапил – това се оказа успешната им формула и въпреки, че досега нямаха изяви в клубове, заслужиха аплодисменти и бисове.

Дебора и Кристиана успяха да „налазят” сърцата на феновете, с подкрепата и на Крум. Тримата предложиха цялостна програма, като непрекъснато си разменяха ролите при изпълненията и танците. Двете не показаха и капка ревност за измяната на Крум, който залитна към Алисия, и с удоволствие направиха квартет на „Буба лази”.

Тази седмица предстоят поредните концерти на Фен ТВ, в които ще се включат Емануела, Джордан, Джина Стоева и Виктория. На 4 ноември купонът ще се вихри във Велинград, а на 7-ми в Пловдив.   

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !