Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Хачо Бояджиев похвали магаре

отпечатай новината

01.11.2010 12:00 | Видян 2767 пъти

Хачо Бояджиев похвали магаре

На празничното си стотно предаване анимационният водещ от шоуто „На инат” по ТВ7 - Марк О’Селски, избра да покани доайена-телевизионер - професор Хачо Бояджиев.

Напълно морално подготвен за традиционната унищожителна критика на госта си, Марк с учудване откри, че всъщност професорът го харесва. „Като студио, като шоу е добре!”- лаконично, но одобрително отговори Бояджиев. Той обаче потвърди мнението си, че от новите творци нищо не ставало. На въпрос дали не е сърдито старче, той отговори, че има пълното право да се сърди, след като е на 100 години. Марк не пропусна да го попита дали е вярно, че няма трепетна и млада телевизионерка, която да не е минавала през ръцете му, а отговорът беше категоричен и ясен: „Няма такава!”.

Професорът разкри, че всичко, което искат жените, е уважение и нежност, което никак не е малко, но пък окончателно погреба легендата за подвизите си сред нежния пол. „Приключих отдавна с жените, вече нямам работа с тях”, заяви той и допълни, че е плащал доста дълго ергенски данък, който никак не бил лек.

От думите на Хачо Бояджиев стана ясно, че никога не се е поддавал на натиск, въпреки че такъв не е липсвал. „Всички политици имат този навик”, каза той. На въпрос дали е спрял легендарното студентско предаване „Ку- Ку” по поръчка, гостът категорично отрече. „Решението беше лично мое. Младите не знаеха някои телевизионни специфики”. Според проф. Бояджиев решението му е било продиктувано от два крадени кадъра във въпросното предаване – единият от тях, показващ Илия Павлов в „Панорама”.

За финал Хачо Бояджиев каза, че според него България не е добре режисирана, въпреки 20-те години опити, а за сценаристите на страната бе категоричен, че няма по-лоши.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !