Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Избраха Мисис България 2010

отпечатай новината

01.11.2010 09:20 | Видян 7539 пъти | Гласували 2

Избраха Мисис България 2010


На 29 октомври 2010 година в столичния клуб Night Flight се проведе 12-ия финал на националният конкурс за омъжени дами „Мисис България 2010”. Журито, съставено единствено от носителки на титлата „Мисис България” през годините избра победителките:

Мисис Балгария Свят 2010 – Галена Георгиева

Тя е от София, зодия Козирог. Има висше образование  – туризъм и приложна лингвинистика - руски и английски език. Има дъщеря на 2 години. Хобито и е да пътува. Участието и в конкурса е мечта, тъй като той съчетава в себе си освен красотата и съхранение на семейните ценности. Девиз „С упоритост всичко се постига.”

Мисис Балгария Вселена 2010 – Паолина Петракиева

Тя е от София, зодия Козирог. Има висше образование и работи като юрисконсулт. Майка е на 1- годишна дъщеря. Със съпруга си имат общи хобита – спорт и пътувания. Обича предизвикателствата. Тя не пита „ЗАЩО”,  а си казва „ЗАЩО НЕ”. Добронамерена и настроена положително към хората.

Мисис България Земя 2010 – Диана Колева

Тя е от Стара Загора, зодия Водолей, образование  - висше юридическо, международни търговски отношения. Майка на 9 годишна дъщеря. Хоби - фотография. Любим израз: „Важно е човек да знае какво иска, но по-важно е да знае как да го постигне. А най-важно в живота е здравето на семейството.”

Мисис България Европейски съюз 2010 – Росица Стойчева

Тя е от София, зодия Козирог.  Образование  - право и финансов мениджмънт. Районен съдия и асистент  по право. Любимо хоби – народни танци и пътувания.Майка на 6 -месечна дъщеря. Участва в конкурса, защото иска да покаже, че могат да се съчетаят носенето на титлата и професията. Девиз: „Аз мога”.

Водеща на събитието беше чаровната Маги Желязкова. Финалистките дефилираха в три кръга. В първи кръг  – с облеклата на Cesare Paciotti, а в трети – с официалните рокли на Bridal Fashion. Във втори кръг, когато дамите представиха своите семейства, бяха облечени в еднакви спортни рокли на дизайнерката Мариета Славчева. За прическите на участничките се погрижи компания Magama.

Всички финалистки  получиха специални награди от ВЕЛМАР  ПЕРЛА- най-голямата селектирана до момента перла в света, както и козметика от МАХ ФАКТОР.

12-ото издание на конкурса „Мисис България” се проведе под мотото „За чиста околна среда” в подкрепа на информационната кампания на Европейската комисия „Ти контролираш промените в климата”. По време на конкурса ще се продаваха торбички за многократна употреба, предоставени от компания Десбо и Gam- представители на Green bag. Така стартира и благотворителната кампания на организация „Мисис България” за подпомагане на детската клиника по изгаряния в Пирогов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !