Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Теодора промотира нова песен в два варианта

отпечатай новината

29.10.2010 18:00 | Видян 4681 пъти

Теодора промотира нова песен в два варианта

Малко преди излизането на новия си албум певицата представя парчето „Онази”

Броени дни преди появата на поредния си албум Теодора реши да зарадва своите почитатели с ново парче в две версии. Проектът на примата на Diapason Records се нарича „Онази” и има два варианта – оригинал и ремикс, дело на гръцкия корифей DJ Pantelis.

В последната година чаровната фолкдива активно работеше по създаването на петия си самостоятелен албум, който ще се появи съвсем скоро на музикалния пазар. Той ще носи заглавието на най-големия й хит до момента – дуета с DJ Jerry - „Моят номер”. В него изпълнителката е включила не само познатите на публиката песни, но и доста нови и неиздавани до момента заглавия. Сред тях е и „Онази”.

„Харесвам всички парчета, включени в албума ми, но „Онази” определено е сред фаворитите ми. Направих я в два варианта – оригинал и ремикс. Отново се доверих на гръцкото явление DJ Pantelis, с който и преди сме правили съвместни проекти. Надявам се, че този ще има още по-голям успех от предишните и ще допадне на хората.”, разказа Теодора.

„Реших малко да повдигна завесата около новия си албум и малко преди излизането му да представя на публиката песен от него. Заложих на заглавието „Онази”. Даже предпочетох да промотирам парчето и в двата варианта, за да може всеки да си избере този, който му допада повече.”, довери още чаровната брюнетка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !