Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

"Мисия Лондон" излиза на DVD

отпечатай новината

25.10.2010 14:20 | Видян 9113 пъти | Гласували 1

На 26 октомври 2010 (Димитровден) „Мисия Лондон” излиза на DVD. Феновете на филма ще могат да го закупят, придружен от много бонус материали, в специализираните магазини в цялата страна или да го поръчат на официалната страница на „Мисия Лондон” www.mission-london.com.

Димитър Митовски, Алек Попов, Юлиан Вергов и Ана Пападопулу ще зарадват всички почитатели на филма с присъствието си в The Mall – магазин “Public” (на етаж 0 в търговския център) - 26 октомври, от 19:30 часа, където ще раздават автографи.

Звездното присъствие от „Мисия Лондон” ще продължи в същия магазин с Любо Нейков, Павел Чернев и Андреа на 30.10.2010 от 19:30 ч., а Коцето Калки и Ернестина Шинова ще бъдат там на 31-ви октомври, 16 часа. На 6 ноември в “Public” Димитър Митовски, Орлин Горанов и Коцето Калки ще се посветят на раздаване на автографи от 19:30 ч., а финал на тази инициатива ще сложат гавните герои на „Мисия Лондон” Юлиан Вергов, Ана Пападопулу и авторът на романа и съсценрист на „Мисия Лондон” Алек Попов на 7 ноемрви, 16:00 ч., магазин “Public”, The Mall. 

„Мисия Лондон” има уникални постижения в съвременната киноистория, като разби досегашните рекорди по посещаемост в киносалоните в България – не само сред българските, но и сред чуждите продукции. От официалното разпространение на филма на 16 април 2010, близо 400 000 души са гледали филма в киносалоните в цялата страна.

„Мисия Лондон” е копродукция между Унгария, Македония, Швеция и Англия. Мажоритарен продуцент на филма е „СИА” ЕАД, продуценти са Димитър Митовски и Иван Дойков, с подкрепата на Изпълнителна Агенция „Национален филмов център”. „А+ филмс” разпространява „Мисия Лондон” в България. Филмът е подкрепен и от Загорка, България Ер и KFC. Ставайки основен партньор на най-новия български филм, водещият бирен бранд Загорка стартира своята дългосрочна кампания в подкрепа на киното, с която цели да предлага качествени и неповторими преживявания. 

Като асоцииран партньор на филма "Мисия Лондон", bTV подкрепя качествените и стойностни български проекти, както в телевизионния ефир, така и в областта на игралното кино. Българският сериал "Стъклен дом", който bTV представя е дело на същия продуцентски екип.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !