Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Доган купува Пайнер?

отпечатай новината

22.10.2010 18:00 | Видян 6512 пъти | Гласували 2

Доган купува Пайнер?

Задава се СДЕЛКАТА НА ГОДИНАТА. До Супер 19' достигна информация, че чалга гигантът Пайнер скоро може да има нов собственик. Наши агенти докладваха, че бащата на силиконовите красавици със съмнителни гласови данни - Митко Димитров, скоро ще прехвърли всичките си акции на Ахмет Доган.

Вече цяла година двамата са в съмнително близки отношения. Митко почти всяка седмица ходил на гости на лидера на ДПС в някой от сараите му. Свидетели твърдят, че купонът зад високите стени е бил грандиозен.

Доган осигурявал ядене и пиене като за последно, а Пайнера водел красиви певачки, които се надпреварвали за вниманието на Сокола. Красавиците много хитро се ориентирали към него, тъй като отлично си давали сметка, че щом купи компанията, кариерата им ще зависи изцяло от него, както е в момента с инж. Димитров. Сиреч - собственикът се сменя, но правилата остават същите.
Впрочем Ахмет Доган от край време удря сериозно финансово рамо на Пайнера.

Той инвестирал във всеки възможен негов проект. Слуховете за грандиозната сделка тръгнаха още преди ежегодното турне на музикалната компания. Колкото и да твърдеше, че е бизнесът във фолка процъфтява и всичко е наред, чалга крепостта също беше ударена от кризата

Наложи се певиците да се примирят с по-скромни хонорари, а финансирането на грандиозното и ужасно скъпо турне се оказало доста трудно. И точно когато Димитров бил на косъм от отлагане на шоуто, Доган се появил като на бял кон. Със своите обръчи от фирми той налял сериозна сума в Пайнер, а медийните партньори също били близки до ДПС.

Пред Супер 19' човек от компанията сподели, че преди да се появят свежите инвестиции, атмосферата в централата на Иван Асен II можела да се реже с нож. „Всички бяха супер изнервени. Шефовете се караха, а персоналът не смееше да гъкне“, разказа агентът ни.

Накрая инженер Димитров естествено отчете пълен успех на събитието и рекордна посещаемост, която, разбира се, може да се обясни и с безплатния вход. Все пак окрилен от успеха, Пайнера заяви, че няма да продава бизнеса си, който е неговият живот. Наскоро обаче явно си е дал сметка, че сега е времето да тегли чертата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !