Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Екстра Нина позлатена от съпруга си

отпечатай новината

09.04.2008 10:46 | Видян 10018 пъти | Гласували 4

Екстра Нина позлатена от съпруга си

С килограм злато само за месец се сдоби фолк звездата Екстра Нина. От 14 февруари до 25 март съпругът й, бизнесменът Красимир Панайотов, й подарил за Деня на влюбените, за осми март и за втората годишнина от сватбата им различни златни комплекти. Нина се шегува, че ако случайно се разделят поне ще е осигурен до края на живота си с такива щедри дарове.
Това обаче не е всичко, с което атрактивната блондинка може да се похвали напоследък. Преди три години със съпруга й започнаха семеен бизнес със СПА центрове, като първият от тях, носещ нейното име, отвори врати в „Златни пясъци”. Вторият, „Гладиоли”, вече също е готов. Идеята на Екстра Нина била всеки център да носи името на една звезди и искала да го кръсти „Глория” в знак на уважение към колежката си, но запазила само първата буква. Няколко дни по-късно съпругът й я изненадал, подарявайки й ключовете от трети СПА център в „Слънчев бряг”. В него още текат ремонти, но скоро и той ще посреща туристи.
Центърът нарочно е направен между две казина, за да може фолк звездата да утолява често хазартната си страст. Известно е, че тя е сред най-големите почитатели на машинките и често прибира тлъсти печалби като последната от 15000 лева от пловдивско казино.
Екстра Нина е решила до излизането на новия й, четиринадесети, диск на 22 април всичко да е готов. Дотогава ще се е появил и дуетът й със сръбкинята Драгана, в чийто клип има лесбийски сцени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !