Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

ВКУСЪТ НА ДЕТСТВОТО В 25 КУЛИНАРНИ КАРТИЧКИ

отпечатай новината

11.10.2010 11:40 | Видян 3737 пъти

ВКУСЪТ НА ДЕТСТВОТО В 25 КУЛИНАРНИ КАРТИЧКИ

Кой би помислил за пържени картофки с кетчуп по време на Коледните пости, ако можеше сам да приготви картофени лодки със сицилианска капоната?
Изкусителни комбинации между традиционни и нови продукти за Коледните пости ще бъдат предложени във втория том колекционерската поредица „Изкуството на истинската храна”. Той ще се появи на пазара в началото на месец ноември 2010 г.

Кулинарните вълшебници Галина Толкингтън и Диана Шингарова представиха първи том на колекцията рецепти в картички вчера – на неделно матине в магазин CASAVINO Заимов. Над 250 почитатели на здравословния и активен начин на живот присъстваха на кулинарното арт събитие. Гостите бяха изненадани със собственоръчно приготвени от домакините ръжени соленки, бонбони от рошков и хапки с полента и песто от рукола.  Към атрактивното меню CASAVINO добави червено и бяло вино QUANTUM на Домейн Бойар.

„Отне ни 3 години да подготвим първия том на „Изкуството на истинската храна”. През цялото това време работихме с идеята колко важно за тялото и душата е да се храним с истинска храна”, заяви Галина Толкингтън.
Представяйки избрани кулинарни предложения под формата на малки компактни картички, авторите залагат на по-близък контакт между хората и храната.

Гостите на събитието имаха удоволствието да се запознаят отблизо с изкуството на декупажа. Диана Шингарова – автор на фотосесиите и графичната концепция – изработи уникална дървена кутия, предназначена да побере всичките осем тома от кулинарното издание. Присъстващите получиха и оригинални идеи как бързо, лесно и красиво да приготвят своите здравословни офис закуска и обяд. Сред бързите и лесни предложения на Галина бяха чушка пълнена със сирене, сушен домат и мащерка, нахутени хлебчета с прясно сирене, ленени сухари със сушени плодове и цитруси.

Събитието даде начало на кулинарния фото конкурс „Здравословното е красиво”. Всеки, който иска да сподели своите кулинарни умения, може да го направи на страницата във facebook на The Art of Real Food. В конкурса „Здравословното е красиво” могат да участват снимки на ястия, приготвени по рецепти от „Изкуството на истинската храна”. От този октомври в продължение на една година всеки месец ще бъде избирана най-атрактивната снимка, която ще получи автентична дървена кутия от The Art of Real Food, изработена Диана Шингарова. А през месец октомври 2011 г. една от 12-те най-добри снимки ще получи голямата награда на конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !