бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Преслава ще ви разлюлее с хитовете си на 13 октомври в The Cotton Club!

отпечатай новината

11.10.2010 11:20 | Видян 10676 пъти | Гласували 3

Преслава ще ви разлюлее с хитовете си на 13 октомври в The Cotton Club!

В средата на октомври, фолкдивата Преслава ще бъде новия звезден гост в хитовия The Cotton Club! На 13.10 – сряда,  носителката на наградата Певица на годината на Планета ТВ ще подари едно незабравимо и щуро есенно парти на своите фенове.

Специалисти вече прогнозират предстоящо земетресение в София, предизвикано от бурните емоции и еуфория при гостуването на Преси в звездното заведение. Изпълнителката ще ни разлюлее с хитовете си и ще отприщи скрити страсти сред почитателите си. Песни като “Новата ти”, “Лъжа е”, “Мъж на хоризонта”, “Феномен”, “Червена точка” и “Зле разпределени”, ще бъдат само част от репертоара на сексапилната и темпераментна звезда. Емоцията обещава да избухне с пълна сила на “Пази се от приятелки” и дуетите с Борис Дали – “Бързо ли говоря” и Константин “Не ми пречи”.

Фолк изкусителката, без нотки на съмнение, ще очарова младата публика и ще ни остави зашеметени от уникалната комбинация на блясък, буен темперамент, неустоим сексапил и ненадминат талант. Купонът с Преслава ще започне малко след полунощ, а своето място можете да заемете след предварителна резервация на телефон 0888127388 или официалния сайт на The Cotton Club www.cottonclub.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !