Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ДесиСлава и нейното откритие Nadia

отпечатай новината

30.09.2010 09:00 | Видян 11981 пъти

ДесиСлава и нейното откритие Nadia

Предаването по националната телевизия „В неделя с...” вече ще има нов водещ – Камен Воденичаров. То ще е с изцяло нова концепция и за първото издание на 3-ти октомври е поканена ДесиСлава. Певицата ще изпее с Жоро Матев Бенд арията „Memory” от „Котките” на Andrew Lloyd Webber.

Също така поп фолк иконата ще представи новото си откритие – талантливата варненка Nadia. 20-годишната блондинка стана част от продуцентската компания на ДесиСлава NewMusic Stars и записа първата си песен Virtual Game. Ритмичното парче ще бъде изпълнено в студиото на „В неделя с...” и така ДесиСлава и талантливата й изпълнителка Nadia ще пожелаят успех на новия водещ Камен Воденичаров.

Не пропускайте първото издание от новия сезон на предаването „В неделя с...” по БНТ на 3-ти октомври от 11.00 ч.  Ще има музика, забавление и ДесиСлава ще разкаже за бъдещите си планове с телевизията й DSTV, има ли мъж до себе си и какво е мнението й по повод масовата подкрепа на феновете за представител на България в Евровизия в социалната мрежа  фейсбук.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !