Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Scooter ще взриви Христо Ботев на 5 октомври

отпечатай новината

28.09.2010 17:40 | Видян 3600 пъти

Scooter ще взриви Христо Ботев на 5 октомври

Абсолютно никакви неонови лапми не трябва да има в съблекалните на немската техно банда за престоя им в София! Светлинното шоу ще се случва на сцената, а не отзад все пак! Сценичното осветление ще бъде грандиозно и за сметка на това Scooter искат да имат приятна, спокойхна и комфортна бекстейдж зона. Зад кулисите ще има покои с два разточително меки дивани, маси и кресла за пълно разпускане. Поискана е още специална закачалка за шапки и голям свещник (за минимум 20 свещи). Освен обичайните питиета – минерална вода, сода, доматен сок, абълков и портокалов сок, бирички и водка, е поръчано и огромно количество лед – цели 10 килограма! Бандата държи да е заредена и с немско бяло вино, но едва ли ще откажат да пробват и нашата реколта.

На сцената заедно със Scooter ще се качат и сексапилните български танцьорки Маргарита Будинова и Елица Павликенова. 

За големия купон стана ясно, че се е приготвила и Николета Лозанова. Оказа се, че Scooter са любима нейна група още от 90-те, когато разбиваха дискотеките с хитовете си и сега, на 5 октомври ще видим красавицата на преди позиции в залата в деня на концерта! Николета се запасила с билет за шоуто буквално дни след обявяването му. С каква прическа и стайлинг ще се появи в зала Христо Ботев все още е тайна, както и кой точно ще я продружава на партито.

Групата ще се срещне и с още 10 от своите най-запалени български фенове, които могат да спечелят тази награда в ефира на медийните партньори на събитието радио NRJ, списание Хай Клуб, радио N-Joy, и mp3.bg !!!


SCOOTER

След като издадоха суперуспешния си албум The Ultimate Aural Orgasm, влязоха трайно в програмата на клубовете с хита си  Behind The Cow, в който рамо е дал и колегата им Fatman Scoop и обиколиха света със супер енергичния си и зарибяващ сет, диджеите от Хамбург са готови да направят и своята първа спирка в България.
Верни на своя дух, SCOOTER продължават да разбиват всички класации. Турнето им UNDER THE RADAR OVER THE TOP по името на новия им албум достига нови висоти в живото изпълнение с новаторски сетове, екстремна пиротехника и най-новото в светлинния и звуковия дизайн. 2010 посреща SCOOTER обратно в играта, да се готвят феновете!
Scooter са автори на гениални класики от зората на техното като ‘Valleé de Larmes’, ‘Hyper Hyper’, което само в Германия продава над 700 000 копия, серията от топ хитове като ‘Move Your Ass!’, ‘Friends’ и ‘Endless Summer’, както и химна на всички геймъри – парчето създадено специално за саундтрака към Mortal Kombat Annihilation – ‘Fire’.
SCOOTER идват за първи път у нас на 5 октомври по покана на Болкън Ентъртейнмънт!!!

Диджеите ще взривят зала Христо Ботев от 21.00 часа. Билетите за шоуто са на цени от 30 лв на предварителна продажба и 40 лв в деня на концерта в мрежата на Eventim.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !