Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емануела "уволни" гаджето си

отпечатай новината

16.09.2010 17:00 | Видян 20941 пъти | Гласували 1

Емануела

Гаджето на Емануела вече не работи в компанията на баща си „Ара Мюзик", разкри самата певица. Възлюбеният й Денис е решил да не се занимава с шоубизнес, а с финанси. Целял се дори след време да стане министър!

„Денис Учи в УНСС, специалност Финанси. След време ще го правим министър, на мястото на Дянков", с шеговит тон подхвърли Емануела, цитирана от lifestyle.bg

Според думите й гаджето й се интересува от сериозни теми, а не от фолк бизнеса, в който работеше до скоро.

Младежът, който е син на музикалния бос Виктор Касъмов се занимаваше с мениджърска дейност в компанията „Ара мюзик". Той обгрижваше певиците Ивена, Джина Стоева и любимата си Емануела. Вече обаче е преустановил сътрудничеството в семейния бизнес.

Според запознати една от причините да се откъсне от шоубизнеса е ревнивата му половинка. Емануела била против да обслужва нейни колежки, а в същото време да ходи с нея.

Думите на певицата потвърждават, че явно не й е приятно да контактува с други певици. „Денис не се интересува нито от изпълнители, нито от пеене. Помага само на мен, ако трябва да ме придружава някъде като моя половинка например. От шоубизнес обаче не разбира и не се вълнува", обяснява фолкфурията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !