Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Анелия пя до сутринта за българите в Ню Йорк

отпечатай новината

15.09.2010 14:20 | Видян 12077 пъти

Анелия  пя до сутринта за българите в Ню Йорк

Зала Renaissance of Astoria в Ню Йорк се оказа тясна за стотиците фенове на фолк звездата Анелия. Българската общност там бурно приветства и изпрати хитовата изпълнителка с мощни аплодисменти и огромни букети.

Купонът започна още с първата песен, когато звездата на „Пайнер” попита „Готов ли си?” и разбира се получи силен отзвук за готовност от многобройната публика, която беше в очакване да чуе едни от най-големите фолк хитове като „Погледни ме във очите”, „Само мене нямаш”, „Обичам те” и новите си музикални тупалки „4 секунди”, „Две неща”, „Поръчай пак”.

Концертът на Анелия продължи до 4 сутринта, като поднесе изненади на публиката с изпълненията на сръбски и гръцки хитове, български македонски хора и някои от хитовете от репертоара на колежките й Галена и Преслава.

Брюнетката и този път не изневери на стилния си имидж, който винаги е будел възхищение дори и сред най-заклетите фолк критици в модата.
На следващия ден Анелия имаше намеренията да разгледа Манхатън, но плановете и бяха осуетени от проливния дъжд, който се изсипа.

”Чувствам се невероятно, сякаш съм попаднала на необичайно място. Все още съм в еуфория както от концертите ми, така и от обстановката тук”, призна по телефона топ певицата на „Пайнер”.

Повече снимки от въпросното събитие може да видите ТУК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !