Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гло излиза с малкия Динев

отпечатай новината

11.09.2010 09:00 | Видян 19834 пъти | Гласували 1

Гло излиза с малкия Динев

Последната пикантна клюка, която обикаля светските среди е, че поп фолк примата Глория има любовна авантюра с Йордан Динев, който е по-малкия брат в семейството строителни предприемачи. Ако се вярва на мълвата, двамата се виждали от лятото, но избирали закътани кътчета, за да не бият на очи.

Гло изкара почти два месеца на Слънчев бряг и една от причините е може би брат Динев. Тя дори имаше участие в пиано бар Магнито, където не пя песни от своя репертоар, а предложи на публиката микс от естрадни хитове, поп парчета и евъргрийни. Запознати разказват, че от първия ред бурно я аплодирал именно собственика на яхтеното пристанище в Св.Влас. Бизнесменът дори бил изпратил букет от 100 рози, който след участието й, дискретно и бил поднесен от сервитьор с елегантна визитна картичка, за да се знае от кой е.

Изпълнителката на Крепост от дълго време нямаше интимна връзка, според близки до нейната особа. Пресата ту я свързваше с 20-годишен любовник, ту с чужденец, но се оказа, че такива господа просто не същестувват. Ако е вярна тази новина, тръпнем в очакване да видим как ще се развие любовния роман на русенската прима и морския олигарх.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !