Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Трусове на ергенското парти на Коцето

отпечатай новината

09.09.2010 09:00 | Видян 23104 пъти | Гласували 3

Трусове на ергенското парти на Коцето

Ако снощи сте почувствали силни трусове, спокойно, в никакъв случай не е било земетресение. Трусовете са предизвикани от феновете и мега якото ергенско парти на един от най-желаните ергени в попфолка - Константин, естествено не къде да е, а при приятелите му в Sin City.

Както се очакваше Коцето не беше сам, до него неотлъчно бяха Илиян и Борис Дали. Трио БИК беше в пълния си блясък за щастие на всички фенки препълнили Folk Club Help. За приятна изненада на мъжката аудитория на партито дойдоха красавицата Андреа - ослепителна и екстравагантна както винаги и не по-малко красивата Елена, около групата празнуващи, но на съседни маси се забелязваха много красиви дами, които видимо се възхищаваха на Константин и приятели. Вили - коафьорът и дизайнер, който прави чудеса, още куп известни личности и приятели бяха обградили певеца, и се забавляваха подобаващо.

"Градът на греха" направи горещо партито на бъдещия младоженец и точно, когато той най-малко очакваше, светлините загаснаха в цялата зала придружени със страхотна гръмотевична буря. Естествено това беше част от приятелската закачка и вместо торта, от която да излезе Преслава, както повечето предвиждаха, от тъмнината, обвити в дим, излeзнаха две момичетата на изкушението.

Въпреки добре подбрания за ситуацията частичен бодиарт, каквото имаше да се случва - се случи и ергенското парти продължи с доста нагорещена атмосфера, висок градус на забавлението, викове и поздравления на фенки и фенове. Всички тази вечер искаха да се снимат с Константин, за последно да се опитат да го омаят като ерген, но той стоически не се даде до последно и така всичко продължи до много ранните часове на денонощието. Собствениците на Sin City, които също уважиха като добри приятели бъдещия жених, му направиха и още няколко изненади, между тях едно от най-скъпите шампански със специален надпис на бутилката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !