Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Десислава заведе сина си на шоколадова фиеста

отпечатай новината

06.09.2010 12:40 | Видян 11437 пъти

Десислава заведе сина си на шоколадова фиеста

Певицата Десислава бе специален гост на част от голямото европейско турне на любимия шоколад Milka. Алпийският свят на Milka гостува в България от 4-ти до 19-ти септември в осем български града – София, Плевен, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас, Стара Загора и Пловдив. Големият лилав камион на Milka ще пренесе чара на Алпите в градската среда и хората ще могат да се наслаждават на приятни игри и забавления, както и на много шоколад. За кампанията, специален гост на софийския шоколадов празник бе певицата Десислава. Тя дойде със сина си Майки, който е на 9 години и предизвика истински фурор.

Множество деца се трупаха да получат автограф от русата певица или пък да се снимат с нея. Деси се разходи със сина си из атракционите. Майки искрено се забавлява, спечели няколко състезание и заслужено получи чанта с шоколадови лилави лакомства. Десислава демонстрира приповдигнато настроение след срещата си с почитателите на Milka – „Много обичам шоколад. Любимият ми е Milka с лешници и стафиди.

Рядко си позволявам да се поглезя с шоколад, но не мога да издържа на изкушението.  Това, което обаче ме радва много е, че преговарям с компанията Крафт фуудс  Milka да бъде първата наистина престижна марка, която да рекламира в моята телевизия DSTV. Ще видим какво ще стане” – похвали се Деси. Талантливата певица прекара повече от два часа със сина си Майки в атракционното градче на Milka на площад Батенберг и си тръгна заредена с положителни емоции.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !