Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Валя пуска клип в памет на загиналите българи в Охрид

отпечатай новината

03.09.2010 17:20 | Видян 7131 пъти

Валя пуска клип  в памет на загиналите българи в Охрид

Утре, 4 септември в ефира на телевизия „Планета HD” ще се излъчи видеото към песента „Въглен във вода”, с която Валя спечели първа награда на фестивала „Охрид фест” през 2009 година. Клипът беше готово още преди година, но умишлено не бе пуснато поради трагедията със сънародниците ни в Охрид.

„Снимките ги направихме няколко дни преди самия инцидент и ден след моята сватба. В първоначалния вид на клипът имаше кадри от трагичния кораб „Илинден”, но с екипа решихме да премахнем тези моменти и той претърпя монтаж впоследствие. Остана само кадър, в който на заден план се вижда фаталният кораб” – споделя Валя.

На въпрос, защо не е пуснала още миналата година видеото на „Въглен във вода”, певицата отговаря така: „Защото не съм меркантилна! Да, имах възможност да го пусна още тогава, тъй като бяхме готови, но се съобразих със скръбта на хората, защото човешкото в мен е много по-силно и сама прецених, че клипът ще бъде излъчен, когато се навърши една година от трагедията в памет на загиналите във водите на Охридското езеро”.
Зрителите ще могат да видят специално послание в края на видеоклипа, а режисьор на лентата е македонецът Гурко, който засне и песента „Судбо моя”.

Междувременно певицата е почти готова с едната от двете си нови песни. Почитателите на Валя ще могат да я чуят съвсем скоро. Парчето носи   танцувален характер и закачлив текст.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !