Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава ревнува Коцето

отпечатай новината

04.09.2010 09:00 | Видян 18229 пъти | Гласували 2

Преслава ревнува Коцето

Бъдещият татко Константин се е превърнал в ябълката на раздора по време на тазгодишното  лятно турне на ТВ Планета, успя да научи СЛАВА от свои агенти. Според клюката фолк гърло №1 на България Преслава истински го ревнувала от всички останали колежки от Пайнер. Много преди това се шушукаше, че между екс-гаджето на Райна и Преси има повече от приятелска близост.

Плейбоят, който на 17 септември вдига тежка сватба в Пловдив със своята приятелка Надя, редовно се закачал с Преси и пускал еротични закачки по неин адрес. Тя пък от своя страна веднага се цупила, когато изпълнителя на Черна роза си говорил и задявал с някоя друга певица. Дори се стигнало до там, миньончето от Добрич да прави забележка на Емилия и Галена да оставят Коце на мира, защото трябвало да репетират. Разбира се това било само предтекст, за да не му досаждат други пайнерки.

Мълвата разнася, че злобни фолкаджийки коментирали факта, че Константин си е лика прилика с Преслава. И двамата обичали да си пийват, да купонясват до зори и да танцуват “мръсни” танци. Те дори се чудели как Коцето се е навил да надява брачен хомот и не давали дълъг живот на брака му.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !