Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Истинските аматьори в Пей с мен май са Слави и Ко?

отпечатай новината

03.04.2008 10:28 | Видян 9080 пъти | Гласували 8

Истинските аматьори в Пей с мен май са Слави и Ко?

Никога преди не бяхме гледали едно, макар и неуспешно шоу, да се самобичува на живо в собствената си програма. Е, случи се на последния лайв на Пей с мен.
Първо Слави май доста си пренебрегна гордостта, за да покани Венета Райкова, към която не е крил и на екрана отрицателните си чувства.
Второ, неговите хора така бяха направили сценария, че тя и Милен Цветков да изместят собствените водещи на Пей с мен – Камен и Светльо, в тяхното си предаване.
Трето, бяха замислили нещо като другарски съд над Камелия Тодорова, понеже се оплаквала от липсата на адекватност и синхрон при осъществяването на предаванията по отношение на звука и работата на камерите в специфични моменти. Но техниката отново изигра лоша шега на хитрягите и микрофоните на повечето действащи лица в драмата Пей с мен свиреха, пукаха или просто не работеха.
Най-неприятно стана, когато продуцентът Маестрото бе принуден да обяснява колко трудно е да се комбинира звук и образ, сякаш сме в зората на телевизията и тя не е основно занятие на екипа.
Професионалистите правят ли такива неща? Май само истинските аматьори от някое читалище са способни на подобни подвизи?
Знаете ли какво обаче е най-интересното - говори се, че бюджетът на Пей с мен е 3 милиона лева!!!
Колкото на суперуспешни проекти като ВИП и Биг Брадър.
Не е наша работа да питаме за какво се харчат парите на Нова, макар да не ни е много ясно. Но си представяме колко прекрасни и обществено полезни неща могат да се направят дори с половината от тези пари.
А не да се излагат хората... 

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !