Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Чалга турнето на рекордите

отпечатай новината

16.08.2010 11:30 | Видян 20216 пъти | Гласували 4

Чалга турнето на рекордите

Това лято 16 български града усетиха от магията на числата в най-танцувалния й вид. Фаталният брой от 13 изпълнители на “Пайнер” нажежиха родните географски ширини с турнето “Планета Дерби 2010”. Това е седмата поредна музикална обиколка, която се организира от фолк компанията, пише "Труд".

Преслава, Борис Дали, Илиян, Константин, Елена, Джена, Анелия, Галена, Емилия, Мария, Андреа, Цветелина Янева и Малина пяха, танцуваха и караха публиката да изпада в еуфория. Оказа се обаче, че интересните моменти не са само на сцената, но и зад нея.

“Музикалното торнадо” както се изказа преди години Камелия, счупи рекорд по посещаемост. Над 40 000 почитатели на фолк музиката се събраха на 4 август на Централния площад в Пловдив. Бройка, която не е била достигана в нито един друг град, в нито една друга година. Динамиката, с която изпълнителите се сменяха на сцената, може да се сравни единствено с аномалиите във времето - слънце и дъжд се редуваха през няколко минути.

Друг рекорд обаче не успя да бъде счупен в града под тепетата. Константин се закани да накара цялата публика да кляка в ритъма на песента “Палатка”. Е, не се получи и “клякащият” рекорд на “Гинес” остана непокътнат, но поне беше весело.

Снимка: planeta.tv.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !