Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Преслава в тортата на Коцето за ергенското му парти

отпечатай новината

11.08.2010 17:30 | Видян 17413 пъти | Гласували 3

Преслава в тортата на Коцето за ергенското му парти

Фолк певецът Константин чака Преслава да изскочи от торта на ергенското му парти. Тя му обещала да бъде във военна или милиционерска униформа.

Коцето ще вземе любимата си Надя в лъскав ресторант на Пловдив на 17-ти септември, когато е празникът на Света София и Вяра, Надежда и Любов. Преди това той ще прави ергенско парти, на което се очаква да бъде и самата Преслава, пише в. "Телеграф".

Отделно певицата ще е специален гост и на сватбата. Тя е освободила датата от други ангажименти. Очаква се почти цялата фолкгилдия да се изсипе на тържеството.

Коцето смята, че е интересно двама софиянци, каквито са той и Надя да се венчаят в Пловдив. Избрал е града под тепетата, за да може по-лесно да се придвижат пайнерските гости от Димитровград. Сватбата на изпълнителя на "Едвам ме нави" ще е в баровски ресторант на два етажа с подвижен покрив. На нея се очаква да има дъжд от балони и много други изненади. Датата за тържеството била избрана още през януари.

През май Надя заченала. Първоначално се смяташе, че ще роди момче, но после се разбра, че бебето ще е момиче. Коцето е решил да го кръсти на майка си Марияна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !