Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Росен Петров отваря бутици

отпечатай новината

01.04.2008 10:44 | Видян 11764 пъти | Гласували 4

Росен Петров отваря бутици

Сценаристът на “Шоуто на Слави” Росен Петров ще открие в Пловдив бутик за дрехи на италианската марка “Примо Емпорио”. А две седмици по-късно ще пререже лентата и на втория си магазин, който ще се намира в Сливен, пише “Труд”.

Талантливият сценарист стъпва на новото поприще заедно със съдружничка. Това е Яница Ламбрева, бивша прима от балетните формации на Слави – “Сатен” и “Магаданс”. Петров сподели, че в работата много ще разчита на вкуса и нюха към модното на Яница.

Дрехите на “Примо Емпорио” са много популярни в Италия. Те са типично младежка марка, която залага на актуалните за сезона цветове и материи. Както по витрините в Рим и Милано в момента висят дрехи в жълто, лила, розово, черно и бяло, точно такива разцветки ще видят и клиентите в бутиците на Росен Петров.

На откриването на бутика на Росен в Пловдив в четвъртък ще пристигнат много естети и приятели на екипа и шоуто. А сред официалната част всички почитатели на сцената, а и не само те, ще могат да се сдобият с одежди от новия магазин.

Петров се е зарекъл да следи изкъсо новия си бизнес, въпреки че има много ангажименти към шоуто и другите начинания на продуцентската компания “Седем осми”, където е съдружник със Слави Трифонов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !