Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Цветелина Янева копира песен на Преслава?

отпечатай новината

07.08.2010 09:00 | Видян 21280 пъти | Гласували 6

Цветелина Янева копира песен на Преслава?

Нов скандал е на път да се развихри в поп фолк средите, където напоследък е доста взривоопасно. След като СЛАВА първа писа, че Андреа хич не долюбва младата попфолк звезда Цветелина Янева, се оказва че и Преслава е на път да обърне гръб на дебютантката.

Само преди дни меломани в Интернет откриха еднакви ноти между песента на Янева Искаш война и тази на Преси Лъган си и ти. Фолкпевица №1 е записала и издала своята песен през 2005 година, като парчето е включено в албума й Дяволско желание. В края на миналата година любимата на крупен издател прави своята версия, която особено в припева е копирана едно към едно от хита на гласовитата певица от Добрич.

Според запознати напрежението между пайнерските звезди зад кулисите на турнето взима своя връх. Повечето негодували срещу русокосата връзкарка, ако се вярва на мълвата. Интересното е, че и феновете стартираха по форумите дискусии, че мястото на Цвети не е на турнето.Още когато се разбра, че Глория, Ивана и Камелия няма да участват в концертите, почитателите на лекия жанр останаха доста разочаровани.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !