Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Продуцентите на Стъклен дом направиха култови заведения

отпечатай новината

25.07.2010 09:00 | Видян 5738 пъти

Продуцентите на Стъклен дом направиха култови заведения

Най-светските заведения в София в момента са собственост на продуцентите на Стъклен дом. Там човек лесно може да забележи и звездите от техните филми.

Адашите Димитър Гочев и Димитър Митовски от Камера са взели една от най-красивите стари къщи на милионния град и са я преобразили в барове.

Розовото здание е домът на фамилията Петкови, която е дала на България министър-председателя и дългогодишен кмет на София Димитър Петков и неговите не по-малко прочути в политиката синове Петко Д. Петков и Никола Петков.

Едното от заведенията носи името на култовия испански режисьор Бунюел. Клубът заема част от градината на къщата и два етажа от нея. Наред с бара в нея има и културен център, обзаведен даже и с кинозала! Атмосферата е като в Кан, коментират редовни посетители на фестивала.

Съседното заведение, което заема по-голям дял от двора, е One More Bar. Вероятно това е най-популярното място за срещи на хората между 25 и 45 години от София и в София в момента. Артистичният дух е основното, с което клубът печели на фона на досадния минимализъм и още по-досадния мутробарок, които шестват сред заведенията в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !