Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Теодора в „На кафе” по Нова ТВ

отпечатай новината

23.07.2010 14:00 | Видян 5263 пъти

Теодора в „На кафе” по Нова ТВ

Теодора ще бъде гост на предаването „На кафе” по Нова ТВ на 26.07 (понеделник) от 9.15 часа. Примата на Diapason Records ще разкаже пред зрителите на медиата  за новите си музикални проекти и за своята голяма страст – пътуванията.

Синеоката фолкдива все още не е намерила време за почивка през лятото, защото активно работи по създаването на своя пети самостоятелен попфолк албум, който ще се появи съвсем скоро на пазара. Паралелно с това талантливата певица подготвя и първия си фолклорен албум. Пред водещата Гала атрактивната брюнетка ще сподели и с какво ще изненада своите почитатели в най-скоро време.

Теодора ще разкаже пред зрителите на Нова ТВ и за едно от любимите си хобита след музиката – пътуванията. Чаровницата обича да използва всеки свободен миг, за да посети някое ново кътче от света. Изпълнителката на „Държа те” ще си припомни и интересни случки от посещенията на някои от най-любимите си дестинации.

Какви изненади още е подготвила Теодора ще разберете от предаването „На кафе” на 26.07 (понеделник) от 9.15 часа само по Нова ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !