Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Звезди се забавляват по рицарски през уикенда

отпечатай новината

20.07.2010 13:15 | Видян 4810 пъти

Звезди се забавляват по рицарски през уикенда

На  23.07.2010, в наскоро открития  РАЗВЛЕКАТЕЛЕН ЦЕНТЪР “ CAMELOT” стартира активния летен сезон!Началото ще бъде поставено с ГОРЕЩО PENTHOUSE PARTY. Най-сексидевойките на България , ще Ви посрещнат от 22.00 часа в SKY BAR на комплекса. Гостите ще бъдат зарадвани с еротични подаръци от магазините “SEXWELL”, разбира се няма да мине и без присъствието на известни плеймейтки, и момичета от кориците на световно известното списание, а сред дефилиращите ще бъдат и топ моделите на модна агенция “NEXT ONE”.

За да е стопроцентов купона, ще се погрижат: Супер еротичният балет на Галя и Сатен, изпълненията на Ан Джи и специалните поздрави на поп певеца Стефан Илчев. Изненадите, ще продължат през цялата нощ, а краят на партито се очаква да се слее с първите слънчеви лъчи. На следващия ден в уникалната билярд –зала на център  “ CAMELOT” ще се проведе първия по рода си ЗВЕЗДЕН БИЛЯРДЕН ТУРНИР , под егидата на Българската професионална лига по билярд и снукър. Повече от пет отбора съставени от VIP персони, ще се включат в надпреварата, а победителите, ще си тръгнат със специални купи и награди. Арбитър на звездните двубой, ще бъде Петко Томов, президент на професионалната лига. Единственият в България руски билярд ще се превърне за една вечер в арена на  битки и емоции. В турнира ще вземат участие Любо Ганев, Красимир Аврамов, Влади Въргала,  Мис България Теди Бургазлиева, Роси Иванова, Антония Петрова, Ромина Андонова и  фолк певицата Траяна, Румънеца и Енчев, художника Ставри Калинов, политика Павел Чернев и много други.

След турнира, звездите ще се вихрят на афтър парти в дискотеките на комплекса, където ще стане и официалното награждаване. 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !