Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Преслава с испанска авантюра

отпечатай новината

17.07.2010 09:00 | Видян 19401 пъти | Гласували 1

Преслава с испанска авантюра

Новото видео на поп фолк певицата Преслава вече е факт в ефира на телевизия Планета. То е към песента Жените след мен, като в него изпълнителката пресъздава историята на страдащата жена, която вече не е с мъжа на живота си и нито той ще намери като нея, нито тя като него.

В провокативното видео, участие взима и Мистър Испания 2006 – Цезар Аревало, която поразително прилича на футболиста Благой Георгиев. Испанецът се впуска в доста горещи ласки и страстни целувки с нашенката. Дали пък след снимките е нямало и нещо повече между двамата, се питат фенове на певицата във форумите.

СЛАВА подочу, че Цезар има вече цял фен клуб от почитателки в София, които дават мило и драго, за да бъдат една нощ с него. Мистърът всяка вечер обикаля актуалните столични клубове, като най-често може да бъде забелязан в бар Планет. През уикенда той отскочи и до морето, където веднага му налетяха актуални златотърсачки, видя с очите си човек на списанието.

Напоследък той е забелязван в компанията на тв водеща Петя Григорова, а според близки от компанията му, Цезар бил истински очарован от Николета Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !