Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Теодора „надви” финала на световното с фен клуб

отпечатай новината

12.07.2010 15:45 | Видян 4547 пъти

Теодора „надви” финала на световното с фен клуб

Първа сред дамите в поредицата фен клубове, които ще се провеждат ежеседмично в Princess Outlet Center, бе Теодора. Примата на Diapason Records се срещна със своите почитатели тази неделя, навръх финала на Световното първенство по футбол. Спортните емоции обаче не попречиха по никакъв начин на многобройните фенове на синеоката фолкдива да дойдат и да направят един весел и незабравим  купон заедно със своята любимка.

Теодора поздрави всички гости с няколко свои парчета, както през цялото време активно бе подкрепяна от всички присъстващи с бурни аплодисменти. По-голямата част от почитателите, дошли да се срещнат с изпълнителката на „Държа те”, не спряха с бурни танци по време на цялото мероприятие. Синеоката красавица даде възможност на феновете, които пожелаха да се изявят да попеят заедно с нея и така се родиха няколко импровизирани дуета. Имаше и много игри  с публиката и естествено, не липсваха редица хубави награди за най-смелите. Теодора на пропусна да раздаде автограф на всеки един от почитателите си, уважили нейния фен клуб. А накрая на вечерта  организаторите отново бяха подготвили вкусна торта.

Това бе вторият от поредица фен клубове на звездите на Diapason Records и Ара Мюзик, които ще се провеждат всяка неделя в продължение на два месеца в Princess Outlet Center, София. Следващата певица на компанията, с която феновете ще имат възможност да се срещнат, е Вероника. Тя ще очаква своите почитатели на 1 август (неделя) от 20.00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !