Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора в „Зад кулисите” по Фен ТВ

отпечатай новината

09.07.2010 16:20 | Видян 7646 пъти

Теодора в „Зад кулисите” по Фен ТВ

Теодора ще бъде специален гост на предаването „Зад кулисите” по Фен ТВ на 10 юли (събота) от 13.00 часа. Примата на Diapason Records ще представи пред зрителите на медиата най-новия си видеоклип „Държа те” и ще разкаже за предстоящия си пети албум.

Певицата с най-сините очи в попфолка ще сподели всички интересни подробности относно снимките и изработването на актуалната си песен „Държа те” . Тя ще разкаже и за предстоящия си пети попфолк албум, със записите на който вече е почти готова. Освен това атрактивната брюнетка подготвя и своя първи фолклорен албум, за който ще разберете повече подробности от интервюто на певицата с водещата Мая Колева.
Освен това чаровната звезда на Diapason Records ще сподели пред зрителите на медиа и как смята да прекара лятото и дали ще й остане време за почивка.

Не пропускайте Теодора в предаването „Зад кулисите” на 10.07.2010 (събота) от 13.00 часа само по Фен ТВ. Ако пропуснете премиерата, можете да гледате повторенията на 11.07 (неделя) от 01.00 ч., 13.07 (вторник) от 17.30 ч. и 15.07 (четвъртък) от 20.00 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !