Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Златка Райкова и адреналинката Яна избраха бургазлийка за Miss Sexy Summer

отпечатай новината

05.07.2010 14:00 | Видян 15863 пъти | Гласували 1

Златка Райкова и адреналинката Яна избраха бургазлийка за Miss Sexy Summer

Една от най-сексапилните блондинки у нас Златка Райкова и мокрият сън на всеки мъж в родината адреналинката Яна дружно избраха Miss Sexy Summer 2010, който се проведе в клуб Soho на Слънчев бряг. С пълно мнозинство журито гласува за 22-годишната бургазлийка Ваня Кирова, която разби конкуренцията с перфектни мерки – 90-60-90 при височина 177 см. Нейни подгласнички станаха момичетата от клипа на Милко Калайджиев “Ако те видят Златките” Катерина Йорданова и Сабина Ненчева, който също са морски чада. Освен Яна и Златка, журито красяха и Мисис България 2008 Галина Недялкова и Мис България Вселена 2006 Галена Димова, която бе придружена от мъжа на живота си – президентът на волейболен клуб ЦСКА Георги Георгиев и дъщеричката им Виктория.

Две бяха специалните награди - собственикът на модна агенция VS models – гр. Бургас Фавиол Сеферидж награди Сабина и за лице на агенцията, а най-пищната от участничките – Силвия Димитрова с гръдна обиколка 100, си тръгна с корона и лента “Miss Zora 2010”, връчени лично от шефът на клуб Soho Красен Парушев. Момичетата дефилираха с бански и плажни тоалети на Sugar free и роклите, носещи плажно настроение, изработени специално за надпреварата от Helena Collections. Между туровете се вихреше младият поп-изпълнител Иван Притъргов, а част от зрелищния конкурс бе и 5 минутна заря.

Ваня Кирова получи почивка и спа-процедури от хотел Роял Бей на брега на св. Влас, нейните подгласнички Катерина и Сабина се сдобиха с комплименти от мебелна къща Варано. И трите получиха поименни ВИП карти от бар Марайа, а всички участнички си тръгнаха с последния хит на лятото – гривни за регулиране на вътрешната енергия – Power Balance. Митьо Крика, който също бе част от журито, на финала пръскаше участничките в конкурса с водно пистолетче, за да ги разхлади, а две датчанки, почиващи на Слънчев бряг го изненадаха, като споделиха, че са го гледали в Сървайвър.

Афтър партито продължи в култовия 4as Pik, където красавиците бяха поздравявани от ди-джей Джери до 5 сутринта. Организаторите от ВИП Комюникейшън обещаха конкурса да се превърне в традиция и дори другата година да се включат и участнички от различни страни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !