Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Оуз от Листопад става жесток султан

отпечатай новината

03.07.2010 09:00 | Видян 7578 пъти | Гласували 1

Оуз от Листопад става жесток султан

Толга Карел, който изпълнява ролята на Оуз от Листопад, ще се превъплати в ролята на турския султан Селим Явуз. Плейбоят се снима в игрален филм, посветен на владетеля на Османската империя, живял през 16-ти век. Проектът е с рекорден бюджет от почти 3 милиона долара, а част от снимките ще са в Египет.

Султанът е доста противоречива фигура в турската история. Той сам се провъзгласява за халиф-повелител на правоверните, след като завладява Мека и Медина. Селим се смята за един от най-кръвожадните и войнствено настроени османски управници. Печели си прозвището Явуз, което означава “жесток”, тъй като заповядва да бъдат обезглавени 40 хилади шиити.

Турските медии веднага намериха прилики между него и актьора, който ще влезе в кожата му. Както не веднъж СЛАВА е писала Толга се слави като лошото момче на турския хайлайф. Той редовно се забърква в пиянски скандали и ръси нецензурни думи наляво и надясно. Преди време имаше проблеми със своят хазаин, който го остави буквално на улицата. Малко по-късно се изцепи в тв интервю, че “блондинките са боклук” и налетя да раздава шамари на снимащите го фоторепортери.

Снимка: tvnovelastar.com.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !